Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

ILMOITUSOHJEET SIITOSUROSLISTALLE

Siitosuroslistan tarkoituksena on esitellä siitosurosvaihtoehtoja kasvattajille. SUREX:n siitosuroslistalle ovat tervetulleita kaikki puhdasrotuiset, rekisteröidyt urokset, kattojärjestöstä riippumatta. SUREX noudattaa Suomen Kissaliiton suosituksia, joten kissan tulee olla astutushetkellä FeLV-, FIV-testattu, valkoinen kissa tulee olla myös kuulotestattu (Surex suosittelee BAER-testausta). Surex suosittelee jokaisen siitoksen käytettävän kissan sienitestaamista ja sydänultraamista ennen ensimmäistä astutusta, sekä jatkuvassa siitoskäytössä riittävän usein. Lisäksi siitokseen käytettävän kissan veriryhmä tulee olla tiedossa. Surex suosittelee kissan vähimmäisiäksi astutushetkellä 1 vuotta.

Uros voi olla rekisteröity mihin kattojärjestöön tahansa eikä omistajan tarvitse kuulua Suomen Rex-kissayhdistykseen.

Listaa julkaistaan myös Rex Uutisissa.

Voit päivittää siitosuroslistaa koskevat tietosi SUREX:n internetsivuille ilmoittamalla webmasterille alla olevassa listassa luetellut asiat joko puhelimitse tai sähköpostitse webmaster @ surex.fi. Huomioi, että kissan tiedot pysyvät listalla lisäämispäivästä luettuna 4 kk, jonka jälkeen kissa poistetaan sivuilta, mikäli omistaja ei ilmoita sen olevan edelleen siitoskäytössä.

Siitosuroslista
Huom! Muista ilmoittaa kissan väriryhmä sähköpostissasi! Ilmoitathan myös missä rekisterissä kissa on, jos kissa ei ole FIFe-rekisterissä!
(Titteli) kollin nimi, EMS-värikoodi [mahdollinen linkki kuvaan/kuviin]
syntymäaika
muuttumattomat terveystiedot: veriryhmä, BAER-testi
muut terveystiedot, esim sydänultra
i. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
e. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
Tiedustelut Etunimi Sukunimi, puh


Kuvien luvaton kopiointi kielletty!