Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

           CORNISH REX

KASVATTAJAT

PENNUT

ILMOITUSOHJEET PENTULISTALLE

Voit päivittää pentulistoja koskevat tietosi SUREX:n internetsivuille ilmoittamalla webmasterille alla olevassa listassa luetellut asiat joko puhelimitse tai sähköpostitse. Webmasterin tavoitat osoitteesta webmaster @ surex.fi. Webmaster päivittää SUREX:n sivuja vapaaehtoisesti, joten muutamien päivien viive päivityksissä voi olla mahdollinen.

Luethan ohjeet huolellisesti ja toimit ohjeiden mukaisesti, sillä jokainen epäselvästi ilmoitettu ilmoitus lisää webmasterin työtä.

Kasvattajan perustiedot saamme Kasvattajat-sivulta, mutta muistathan ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista!


Pentujen tulee olla vähintään kuukauden ikäisiä ilmoitushetkellä!

Pentulistalle
Syntynyt pp.kk.vvvv
Väri kirjaimin sukupuoli: uros/naaras [mahdollinen linkki kuvaan/kuviin] (maininta, jos etsii sijoituskotia)
i. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
e. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
Pennut sijoituskodissa paikassa x tai mahdollisia muita lisätietoja.
Kasvattajanimi

Odotettavissa olevat pennut
Odotettavissa (viikolla xx)
i. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
e. (titteli) nimi, EMS-värikoodi
Pennut sijoituskodissa paikassa x tai mahdollisia muita lisätietoja.
Kasvattajanimi

Aikuiset kissat
(Titteli) kissan nimi, väri kirjaimin [mahdollinen linkki kuvaan/kuviin]
syntynyt pp.kk.vvvv
Mahdollisia lisätietoja kissasta ja kodista, jota kissa etsii
Tiedustelut Etunimi Sukunimi [josta linkki sähköpostiosoitteeseen], puh

Malliksi vielä esimerkillinen kuvitteellisen kasvattajan lähettämä sähköposti.

Date: 10 May 2012 10:00:00
From: Kaisa Kasvattaja
To: Webmaster
Subject: Cornish rexin pentuja

Moikka, tässä SUREXin cornish rex pentulistalle päivitettävää:

Syntynyt 10.5.2012
sininen naaras (etsii sijoituskotia)
musta naaras
musta uros
i. IC FIN*Rexbreeder Korea Kolli, CRX n
e. CH FIN*Rexbreeder Rohkea Rouva, CRX n
FI*Rexbreeder

PENTUNEUVONNAN TOIMINTAPERIAATTEET

1. Pentulistalle ilmoitetaan vain varattavissa olevat pennut. Tiedot ilmoitetaan pentuneuvojalle tai webmasterille joko sähköpostitse tai puhelimitse (yhteystiedot hallitus- ja toimihenkilöt-sivulla). Väärinkäytösten ja -käsitysten välttämiseksi pentulistojen ym. listojen tietoja voi muuttaa vain kasvattaja, jota tieto koskee.

2. Muistathan, että kasvattajan tulee pitää tietonsa ajan tasalla ja ilmoittaa yhdistykselle listoilla olevista jo varatuista pennuista ja kastroiduista siitosuroksista.

3. Pennut poistetaan listalta neljän kuukauden ikäisinä, mikäli kasvattaja ei erikseen ilmoita vapaana olevista pennuistaan. Tämän jälkeen kasvattajan on uusittava ilmoituksensa kahden kuukauden välein, onko listalla oleva pentu edelleen vapaana. Odotettavissa olevat pentueet voidaan poistaa oletetun syntymäajankohdan jälkeen - mikäli kasvattaja ei ilmoita syntynyttä pentuetta pentulistalle, oletetaan että kaikille pennuille on jo koti tiedossa.

4. Webmasterin toimenkuvaan ei kuulu aktiivinen tiedustelu listojen päivittämiseksi. Kaikkien pentulistoja koskevien tietojen lähettäminen on kasvattajan vastuulla, jotta sivuja päivittävän henkilön ei tarvitsisi kysellä lisätietoja jokaista pentueilmoitusta täydentääkseen. Webmaster voi jättää vaillinaiset pentutiedot julkaisematta SUREX:n listoilla, joten huolehdi siis, että päivityspyynnössä on kaikki olennaiset tiedot. Mikäli pentujen väri tai sukupuoli on epäselvä, mainitse siitä pentuneuvojalle ja tarkenna ilmoitustasi myöhemmin.

5. Pentueilmoituksiin voi liittää kuvia pennuista ja vanhemmista. Pentulistojen tiedot muuttuvat nopeasti, joten olisi erittäin suositeltavaa, että sähköpostin liitetiedostona lähetettyjen kuvien sijaan lähetettäisiin linkki esimerkiksi kasvattajan kotisivuilla oleviin kuviin.

6. Aikuiset, uutta kotia etsivät rex ja sfinx-kissat otetaan listalle riippumatta siitä onko ilmoittaja yhdistyksen jäsen vai ei. Ilmoitus poistetaan listalta neljän kuukauden kuluttua, mikäli ilmoittaja ei tiedota kissan edelleen etsivän kotia.

7. Yhdistyksen jäsenkasvattajat voivat "Sijoituskoteja etsivät kasvattajat" -osiossa ilmoittaa sijoitus- ja osaomistuskotien tarpeestaan jo syntyneelle pennulle. Pentulistalla olevat sijoituskotia etsivät kasvattajat lisätään tälle listalle automaattisesti. Ilmoitus poistetaan listalta neljän kuukauden kuluttua (tai pentujen täytettyä neljä kuukautta, mikäli kyseessä on myös pentulistalla oleva pentue), mikäli ilmoittaja ei tiedota edelleen etsivänsä sijoitus- tai osaomistuskotia kyseiselle kissalle.

Muistathan ilmoittaa aina tietojesi yhteydessä kasvattajanimesi, sekä mahdolliset muuttuneet yhteystiedot.

Pentuneuvojan tavoitat sähköpostitse rotuneuvonta @ surex.fi

Muutokset nettisivuille tekee webmaster, jonka tavoitat osoitteesta webmaster @ surex.fi.


Kuvien luvaton kopiointi kielletty!