Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

AJANKOHTAISTA

Hallituksen tiedote

Suomen Rex-kissayhdistys ry:n nykyinen hallitus on saanut paljon palautetta yhdistyksen muutaman viime vuoden hiljaiselon aiheuttamista ongelmista. Hallitus kiittää palautteesta ja haluaa omalta osaltaan selventää jäsenille tapahtunutta.

Toukokuussa 2017 ilmoitti puheenjohtaja eronneensa tehtävästään. Sääntöjen mukaan huhtikuun loppuun mennessä pidettäväksi määrätty vuosikokous oli edelleen pitämättä ja vastuuvapaus silloiselle hallitukselle myöntämättä. Sääntömääräinen vuosikokous saatiin vihdoin pidettyä heinäkuussa kolme kuukautta myöhässä, ja kokoukseen mennessä oli eronnut koko hallitus yhtä henkilöä lukuunottamatta.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus, jonka tehtäväksi jäi alkaa järjestää loppuvuoden aikana kaikki tekemättä jätetty ajan tasalle. Näistä mainittakoon esimerkkeinä Rex Uutiset -jäsenlehtien julkaiseminen sekä vuoden 2016 parhaiden kissojen palkitseminen.

Uuden hallituksen toiminnan aloitus oli haastavaa, koska mitään raameja toiminnalle ei ollut olemassa. Ei ollut vuoden 2017 taloussuunnitelmaa eikä pöytäkirjoja jo tehdyistä päätöksistä. Syksyn mittaan tuli ilmi puutteita jäsenrekisterissä. Rekisteristä puuttui tietoja, osoitteenmuutoksia, merkintöjä ainaisjäsenyydestä ja toisaalta siellä oli tietoja entisistä jäsenistä, jotka enää eivät jäseniä olleet. Näitä virheitä on korjattu sitä mukaa, kun ne ovat tulleet hallituksen tietoon.

Loppuvuoden -17 ja vuoden -18 hallitukset puheenjohtaja Eeva Jokipellon johdolla ovat aloittaneet tarmokkaasti toiminnan elvyttämisen ja pyrkimyksenä on saavuttaa aiempi aktiivisuustaso ja paikata aiemmin esiintyneet ongelmat. Osa on jo saatu korjattua, mutta esimerkiksi jäsenrekisterin kanssa ongelmia on yhä ja rahatilanne vaati tasaantumista. Nykyinen hallitus tekee parhaansa saavuttaakseen jälleen jäsenien luottamuksen.

Hallitus toivookin jäsenistöä ottamaan rohkeasti yhteyttä odotuksistaan ja toiveistaan ja kertomaan mikä heille on tärkeintä rotuyhdistyksessä. Yhdistys on jäseniä varten ja hallitus haluaa viedä yhdistystä siihen suuntaan, mitä jäsenistö siltä odottaa ja samalla hoitaa asianmukaisesti hallitukselta odotetut, yhdistyslainkin sanelemat velvollisuudet. Tehdään yhdessä tästä hyvä yhdistys!

Terveisin yhdistyksen hallitus

Hallituksen tavoittaa sähköpostilla hallitus@surex.fi.Tapahtumakalenteri

Huhtikuu Sääntömääräinen vuosikokous ja vuoden kissa -kilpailun palkintojenjako

30.4.2018 Vuoden kissa -kilpailu näyttelykaudella 2017-2018 (TICA, WCF, CFA) osallistumisaika päättyy

30.5.2018 Rex Uutiset 2-3/2018 -lehden deadline

Heinä-elokuu Rex Uutiset 2-3/2018 ilmestyy (mukana kokouskutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen)

30.10.2018 Rex Uutiset 4/2018 -lehden deadline

24.11.2018 Sääntömääräinen syyskokous (kutsu tulee kesän lehdessä)

Marras-joulukuu Rex Uutiset 4/2018 ilmestyy