Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

AJANKOHTAISTA

Vuoden 2019 jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2019. Lasku oli Rex Uutiset 4/2018 -lehden etusisäkannessa. Jos lehti on jo kadoksissa, maksuohjeita voit kysyä sähköpostitse pj@surex.fi.

2019 hallitus järjestäytyy 12.1.2019
Siihen asti normaalisti toimivat pj@surex.fi ja webmaster@surex.fi -sähköpostit. Koko hallituksen tavoitat osoitteesta hallitus@surex.fi

Hallitus 2019
SUREXin sääntömääräinen syyskokous 24.11.2018 on valinnut yhdistykselle tulevalle vuodelle hallituksen puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet kuten 5§:ssä määrätään.

Puheenjohtajaksi valittiin Eeva Jokipelto. Hallituksen jäseniksi valittiin Johanna Abgottspon, Irma Hausen, Sirpa Runsala, Vanessa Ruuskanen, Harri Saari ja Saija Turunen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Alisa Grannas ja Jani Anttila.


Hallituksen tiedote 2018

Suomen Rex-kissayhdistys ry:n nykyinen hallitus on saanut paljon palautetta yhdistyksen muutaman viime vuoden hiljaiselon aiheuttamista ongelmista. Hallitus kiittää palautteesta ja haluaa omalta osaltaan selventää jäsenille tapahtunutta.

Toukokuussa 2017 ilmoitti puheenjohtaja eronneensa tehtävästään. Sääntöjen mukaan huhtikuun loppuun mennessä pidettäväksi määrätty vuosikokous oli edelleen pitämättä ja vastuuvapaus silloiselle hallitukselle myöntämättä. Sääntömääräinen vuosikokous saatiin vihdoin pidettyä heinäkuussa kolme kuukautta myöhässä, ja kokoukseen mennessä oli eronnut koko hallitus yhtä henkilöä lukuunottamatta.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus, jonka tehtäväksi jäi alkaa järjestää loppuvuoden aikana kaikki tekemättä jätetty ajan tasalle. Näistä mainittakoon esimerkkeinä Rex Uutiset -jäsenlehtien julkaiseminen sekä vuoden 2016 parhaiden kissojen palkitseminen.

Uuden hallituksen toiminnan aloitus oli haastavaa, koska mitään raameja toiminnalle ei ollut olemassa. Ei ollut vuoden 2017 taloussuunnitelmaa eikä pöytäkirjoja jo tehdyistä päätöksistä. Syksyn mittaan tuli ilmi puutteita jäsenrekisterissä. Rekisteristä puuttui tietoja, osoitteenmuutoksia, merkintöjä ainaisjäsenyydestä ja toisaalta siellä oli tietoja entisistä jäsenistä, jotka enää eivät jäseniä olleet. Näitä virheitä on korjattu sitä mukaa, kun ne ovat tulleet hallituksen tietoon.

Loppuvuoden -17 ja vuoden -18 hallitukset puheenjohtaja Eeva Jokipellon johdolla ovat aloittaneet tarmokkaasti toiminnan elvyttämisen ja pyrkimyksenä on saavuttaa aiempi aktiivisuustaso ja paikata aiemmin esiintyneet ongelmat. Osa on jo saatu korjattua, mutta esimerkiksi jäsenrekisterin kanssa ongelmia on yhä ja rahatilanne vaati tasaantumista. Nykyinen hallitus tekee parhaansa saavuttaakseen jälleen jäsenien luottamuksen.

Hallitus toivookin jäsenistöä ottamaan rohkeasti yhteyttä odotuksistaan ja toiveistaan ja kertomaan mikä heille on tärkeintä rotuyhdistyksessä. Yhdistys on jäseniä varten ja hallitus haluaa viedä yhdistystä siihen suuntaan, mitä jäsenistö siltä odottaa ja samalla hoitaa asianmukaisesti hallitukselta odotetut, yhdistyslainkin sanelemat velvollisuudet. Tehdään yhdessä tästä hyvä yhdistys!

Terveisin yhdistyksen hallitus

Hallituksen tavoittaa sähköpostilla hallitus@surex.fi.Tapahtumakalenteri

14.4.2019 Kevätkokouskutsu 2019

24.11.2018 Sääntömääräinen syyskokous

Marras-joulukuu Rex Uutiset 4/2018 ilmestyy