Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

Toimintakertomus vuodelta 2017

Vuonna 2017 Suomen Rex­-kissayhdistys ry jatkoi toimintaansa. Jäseniä yhdistyksellä oli toimintavuoden loppuun mennessä yhteensä noin 200 kpl.

Kasvatus-­ ja jalostustoimintaa varten yhdistyksessä toimi rotuneuvojia eri kattojärjestöistä sekä terveys- ja jalostustoimikunta. Webmaster piti yllä listaa yhdistyksen Reilun pelin -­sopimuksen allekirjoittaneista kasvattajajäsenistä, siitoskolleista ja myytävänä olevista pennuista sekä aikuisista kissoista ja odotettavissa olevista pentueista. Yhdistys jatkoi Reilun pelin -sopimuksen käyttöä, jonka allekirjoittaminen oli edellytys kasvattaja-­ ja pentulistoille pääsemiseen.

Yhdistys ylläpiti ajantasaisia internetsivuja.

Rotupöytä oli esillä neljässä näyttelyssä vuoden aikana: Jämsässä 8/7, Hämeenlinnassa 23/7, Ylöjärvellä 3/9 ja Turussa 25-26/11.

Hämeenlinnassa heinäkuussa pidettiin sääntömääräinen vuosikokous, jossa valittiin loppuvuodeksi uudet hallituksen jäsenet eronneiden tilalle.

Turussa pidetyn sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä palkittiin vuoden 2016 jäsenten omistuksessa olevat parhaat cornish rex­, devon rex­, sfinx ja don sfinx kissat sekä parhaiten näyttelyissä menestynyt kasvattaja pokaalein, kunniakirjoin ja palkinnoin.

Yhdistys julkaisi kolme numeroa Rex Uutiset -nimistä lehteä. Lehti postitettiin kaikille varsinaisille­, pentue-­ ja kunniajäsenille sekä annettiin näytenumerot joillekkin eläinlääkäriasemille.

Suomen Rex-kissayhdistys ry jatkoi yhteistyösopimustaan Suomen Kissaliitto ry:n kanssa.

SUOMEN REX-KISSAYHDISTYS RY
Hallitus